ESO: 93 726 83 83 · Batxillerat: 93 725 92 77

Cartes amb cor

Cartes amb cor

Bon dia,

L’Escola s’adhereix a la iniciativa CARTES AMB COR, Educació i Sanitat bateguen juntes, avalada pel Departament d’Educació, que consisteix que els alumnes enviïn dibuixos, textos i vídeos al personal sanitari i als pacients del coronavirus. A continuació, us copiem la nota que hem rebut. Tots els nois i noies que vulguin col·laborar-hi poden escollir l’hospital on enviar els treballs. Han de fer constar, en tot cas, que són alumnes de RAMAR 2.

Gràcies a tots,

RAMAR 2

—-

Aquesta és una iniciativa que neix en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. Volem que les nenes i nens de totes les Escoles i que les noies i els nois dels instituts de Catalunya, des d’Infantil fins a Cicles formatius, passant per la Primària, l’ESO i el Batxillerat envieu dibuixos, poemes, vídeos, cartes als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris ) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Ens agradaria que les direccions dels centres educatius, els i les docents (mestres, professorat) i tothom que formi part de la comunitat educativa, escrigui una carta i demani al seu alumnat que hi faci una petita / gran aportació en situacions emocionalment difícils. Els hospitals demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos,… per donar i fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint.

Fem-ho possible.

Els dibuixos, els escrits, les imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada

Per fer això, necessitem una vegada més, com en tantes d’altres ocasions han demostrat, l’ajuda i solidaritat de tots i cadascun dels centres educatius d’aquest país.

De moment, els Hospitals que ja han obert un mail són:

Hospital del Mar i l’Hospital Clínic de Barcelona

Els e-mails són els següents

• Hospital Clínic noesteusols@clinic.cat
• Hospital del Mar cartesquecuren@hospitaldelmar.cat 
• Hospital Pere i Mata (Reus): cartesperemata@gmail.com
• Hospital Sagrat Cor esperanzahusc@gmail.com
• Hospital Sant Pau missatgesquecuren@santpau.cat
• Sanitari Alt Penedés-Garraf: cartesperacompanyar@csapg.cat
• Hospitals i CAPs de l’ICS : gracies.ics@gencat.cat

◦ Vall d’Hebron, Bellvitge i Germans Trias, Arnau de Vilanova de Lleida, Joan XXIII de Tarragona, Josep Trueta de Girona i Verge de la Cinta de Tortosa hospital comarcal (Viladecans i alguns CAPS)

Sílvia Gelabert e-mail: silencimatge@gmail.com Sílvia Gelabert Professora d’un CFGS, i tècnic en diagnòstic per la imatge.

Adreça Twiter @imatgedesilenci