ESO: 93 726 83 83 · Batxillerat: 93 725 92 77

Fem més matemàtiques a Sabadell 2018

Fem més matemàtiques a Sabadell 2018

El dimecres 25 d’abril, un grup d’alumnes de 2n d’ESO va participar a la 6a edició del Fem Més Matemàtiques a Sabadell, que organitza la Fundació Bosch i Cardellach.

Com a les anteriors edicions, la jornada va consistir a passar el matí en un lloc o edifici emblemàtic de la ciutat, per tal de conèixer millor els seus orígens, la seva història i ús, i competir, amb altres grups d’alumnes del mateix nivell, treballant i alhora jugant amb les matemàtiques.

L’edició d’enguany ha tingut lloc a la Torre de l’Aigua i a l’Hospital Taulí de la nostra ciutat.

Un any més, els diferents alumnes participants han hagut de resoldre diferents problemes matemàtics de mesures i càlculs d’angles, longituds i superfícies, i han hagut de treballar amb unitats de temps sexagesimals, practicar el seu traspàs al sistema decimal i utilitzar una brúixola per orientar-se.

La Fundació Bosch i Cardellach els va obsequiar amb un esmorzar a mig matí i, seguidament, van anar a la unitat de neonats de l’Hospital.

A la tarda, en companyia de pares i professors, ens vam retrobar a la seu de la Fundació, on es va oferir una altra xerrada que relacionava engranatges i cicloides. A l’acte de la tarda, també es van repartir els premis i diplomes als participants i guanyadors de la jornada. El grup format per la Clàudia Nonell, la Luo Min Hutchinson, la Laia Pérez i la Irene Jaimez van ser les guanyadores del certamen d’aquest any. Enhorabona!