ESO: 93 726 83 83 · Batxillerat: 93 725 92 77

Sant Jordi 2018

Sant Jordi 2018

Un any més, l’Escola del Sol i el Centre d’Estudis Ramar 2 vam organitzar el Certamen Literari de Sant Jordi al Casal Pere Quart (els de Primària i ESO) i al pati de l’Escola (els de Batxillerat)

ESO
A l’ESO, com és costum, la celebració va consistir en dues trobades a les quals es van alternar les interpretacions musicals i els lliuraments de premis: una, amb els nostres alumnes de primer i de segon i els de cinquè i sisè de Primària de l’Escola del Sol, i l’altra, amb els alumnes de tercer i quart de Ramar 2.

Com cada any, hi va haver un petit record commemoratiu per a cada un dels guanyadors i les dues escoles es van intercanviar el regal de rigor, que serveix de nexe d’unió entre un curs i un altre.

BATXILLERAT
Al Batxillerat, els alumnes i professors vam sortir al pati per celebrar la Diada, que va començar amb un esmorzar col·lectiu, durant el qual vam poder tastar els pastissos que havien elaborat alguns dels nois i noies. A continuació, es va donar pas al recital poètic i musical que havia preparat un bon nombre dels nostres alumnes i, per acabar, es van fer els lliuraments de premis corresponents als dos concursos convocats a la festa, l’elaboració de pastissos i el certamen literari.

Volem felicitar tots els premiats i agrair a tothom la seva col·laboració. La participació ha estat d’un centenar de treballs. Gràcies i fins l’any que ve.