ESO: 93 726 83 83 · Batxillerat: 93 725 92 77

Entrevistes per videoconferència

Ramar és una escola educació Infantil, educació Primària i ESO on tenim com a missió potenciar el creixement personal i professional del nostre alumnat en el respecte, la tolerància i l’esforç, aconseguint unes relacions interpersonals satisfactòries entre tots els membres de la comunitat educativa per tal de crear un entorn de treball participatiu i motivador.

Apostem per una educació de qualitat a través d’un aprenentatge vivencial, proper i autònom, amb un projecte educatiu innovador i arrelat al nostre entorn. Comptem amb un equip docent que treballa de forma cohesionada, adaptant-se a les necessitats i evolució de cadascun dels nostres alumnes.

Concerta la teva entrevista personal

Apostem per la innovació, les noves tecnologies, nous espais d’aprenentatge i noves formes d’avaluar. Oferim robòtica des de P3 i llengües estrangeres des de la llar d’infants. Reserva la teva entrevista personal amb la directora!

Creixent plegats

Creixent plegats

Tenim com a missió potenciar el creixement personal del nostre alumnat en el respecte, la tolerància i l’esforç, aconseguint unes relacions interpersonals satisfactòries entre tots els membres del professorat per tal de crear un entorn educatiu participatiu i motivador.

Creixent en valors

Creixent en valors

El nostre projecte educatiu deriva de les darreres investigacions en neurociència, psicologia i sociologia al respecte de la importància essencial de l’emoció, la curiositat i els mecanismes d’atenció com a eixos centrals per aprendre, memoritzar i adquirir coneixement.

Creixent com a escola

Creixent com a escola

El nostre estil metodològic persegueix desenvolupar l’esperit crític, la iniciativa, la capacitat de discussió i de decisió; admetre la diversitat de ritmes evolutius i de capacitats intel·lectuals; donar importància tant a la relació educativa com a l’adquisició de tècniques i continguts bàsics.

Truca'ns!

Si tens dubtes o vols fer-nos alguna altra consulta, truca’ns en horari escolar.